border border border border
border
 september 2006 - september 2007    - 353 dagen op wereldreis! -   vrijdag 15 augustus 2014  
border border
Limestone Thailand Jessie en Joris
border border
 arrow 
   Home arrow Nieuws arrow Op naar Myanmar
border border

Home
Nieuws
Wie zijn wij?
Voorbereidingen
Reisverslagen
Foto album
Contact
Links


Op naar Myanmar

Omdat in Laos internet heel traag is of snel en prijzig heeft het even geduurd voordat we weer wat op onze website hebben gezet. Maar bij deze, er staat weer wat op. Lang nog niet alles, omdat het even wat tegen heeft gezeten.

Wij moesten 22 februari Laos uit omdat onze visa dan verliep. Dit zou dan mooi uitkomen omdat we 1 maart vanuit Bangkok naar Myanmar vliegen. Hierdoor zouden we een week hebben om te shoppen en onze site bij te werken. Helaas werd Joris ziek de dag voordat we Laos zouden verlaten. Het gevolg was dat we dus een boete moesten betalen omdat we te laat het land uitgingen en in Bangkok maar net genoeg tijd hadden om een visa aan te vragen. Daar kwam nog bij dat Joris zelfs op zijn verjaardag ziek op bed lag. Maar desondanks hebben we niet stil gezeten en in ieder geval de foto's van Laos geupload.

Een echte aanrader wat foto's betreft is de Gibbon experience die we hebben gedaan. Dit is een reservaat waar ze boomhutten in hebben gebouwd. Tussen de boomhutten hebben ze een kabel gespannen waarmee je tussen de bomen kabeld. Echt supergaaf!!

Zie voor een aantal video's:
http://www.123video.nl/video.asp?q=jessieenjoris&familyFilter=ON

Wij vliegen dus morgen naar Myanmar. Het schijnt een heel mooi land te zijn, die echter wel wat achterloopt vanwege het regime daar. Geen idee dus of er snel een update komt van onze site. Jullie horen zo spoedig mogelijk van ons!!

Groetjes,

J&J

 
Naar boven Naar boven Naar boven
border borderborder border
     
border
Gemaakt met Joomla!
border
border border
border border border border
border border border border