border border border border
border
 september 2006 - september 2007    - 353 dagen op wereldreis! -   vrijdag 15 augustus 2014  
border border
Limestone Thailand Jessie en Joris
border border
 arrow 
   Home arrow Nieuws
border border

Home
Nieuws
Wie zijn wij?
Voorbereidingen
Reisverslagen
Foto album
Contact
Links


We zijn er weer...
Geschreven door Jessie   
vrijdag 21 september 2007
We zijn er weer! Na een lange vlucht vanuit Bangkok zijn we 13 september veilig in Dusseldorf geland. Bepakt met bloemen, Hollandse drop en verse appeltaart wachtte ons bij ons nieuwe optrekje voor de komende maanden ook nog een welkomstcomite. Tussen de ballonnen, slingers en puur Hollandse klompensloffen stond een koukleumende familie in de tuin te wachten (tja, ze hadden geen sleutel...).

Na een paar dagen terug te zijn is onze conclusie zoals verwacht: ontzettend leuk om iedereen weer te zien, maar voor de rest... We moeten weer zoveel!!

Klagen daarover konden we maandag 17 september ook even op de radio bij Weg met BNN. Verder hebben we ook in de uitzending veel kunnen vertellen over onze reis. Tevens gaf Joris de 25e nog een telefonisch live interview weg bij BNN united over de situatie in Myanmar. Voor wie deze legendarische uitzendingen heeft gemist; je kunt ze hieronder downloaden:

Jessie en Joris bij Weg met BNN (gehele uitzending)
Joris bij BNN United (na 45 minuten)

We gaan de laatste verhalen en foto's zeker nog op de site zetten, dus houd ons in de gaten!!
 
Vluchtnummer naar huis
Geschreven door Joris   
dinsdag 04 september 2007
Het heeft even geduurd, maar we hebben weer wat aan de site gewerkt. Ons Idee was om na Borneo de site bij te werken in Flores Indonesie. Dom...op heel Flores deed internet het niet. Dus helaas het heeft iets langer geduurd. Een ander probleem was dat onze mobiel het begeven had. Dus we zaten echt even in de 'middle of nowhere'.

We zijn nu weer terug in Bali en hier is alles mogelijk. Dus de site is weer up to date. Wij gaan nog een weekje van Bali genieten voordat we naar huis gaan. Wij vliegen 11 september naar Kuala Lumpur, om dan de volgende dag naar Bangkok te vliegen. 13 september vliegen we dan naar Dusseldorf.

Vluchtnummer LT751
Aankomst: 13 september 18:35 Dusseldorf

 
Sorry, we are full
Geschreven door Joris   
dinsdag 24 juli 2007
Daar zijn we weer...nu vanuit Borneo (Maleisie). Helaas is het hier belachelijk druk met vakantiegangers. Dus geldt voor ons: alles van te voren boeken omdat alles bomvol zit. Daar gaat helaas onze vrijheid. Maar omdat we toch moesten wachten op onze jungle trekking hebben we tenminste aan de site kunnen werken. De verhalen en de foto's zijn weer helemaal bijgewerkt.

Wij hebben inmiddels ook onze vliegtickets geboekt naar Indonesie voor 6 augustus. Daar gaan we dan nog heerlijk genieten van zon, zee en strand. Want wij kunnen natuurlijk niet wit terugkomen in Nederland 13 september.
 
Back from Bounty Island
Geschreven door Jessie   
woensdag 27 juni 2007
We zijn er weer!!
Na de afgelopen maanden door Myanmar, Nieuw Zeeland en Australie te zijn geraced, waren we een beetje boel afgepeigerd... Na terugkomst in Bangkok zijn we dan ook direct een paar dagen op een thais eiland gestrand (letterlijk en figuurlijk), en zijn we enkele dagen daarna doorgereisd naar de Perhentian Islands in Maleisie. Daar hebben we 2 weken niets anders gedaan dan in een hangmat liggen, slapen, eten, zwemmen en lezen. Enige activiteiten van belang: Jessie heeft haar duikbrevet gehaald (een natuurtalentje: in 3 dagen zonder de verwachte paniekaanvallen!) en Joris heeft zich door een tamme aap in z'n been laten bijten. Niks ernstigs, geen verwondingen, maar na overleg met het vaccinatiecentrum in Wageningen zijn we toch maar naar vastewal gegaan voor de nodige rabiesinjecties. Waarschijnlijk onnodig, maar die prikken helpen in ieder geval voor een goede nachtrust...
Inmiddels zijn de foto's van Australie te bekijken en staat het eerste verslag van Australie op de site. Ook zijn de frustraties over de barbiesbus te lezen onder de reisverslagen van Nieuw Zeeland. Morgen trekken we echter weer de jungle in, dus zullen jullie voor de rest nog even moeten wachten tot we in Kuala Lumpur zitten. Daar blijven we net zolang tot de site is bij gewerkt, beloofd!
 
Back in Asia!
Geschreven door Jessie   
zaterdag 02 juni 2007

Zo, na een ruime 2 maanden Oceanie zijn we inmiddels weer terug in het vertrouwde Azie! Zoals jullie al hebben kunnen lezen en zien, hebben we in Nieuw Zeeland een geweldige tijd gehad. Australie was weer compleet anders, maar ook hier hebben we tijdens de afgelegde 7400 km heel veel gezien en gedaan. Verhalen en foto's volgen absoluut snel, maar eerst moeten we even bijkomen op het strand... Volgens de planning liggen we dit weekend nog op een wit strand in Koh Phangan (Thailand), maar gezien de slechte weersvoorspellingen zou dit zo maar snel kunnen wijzigen in de Perhentian Islands in Maleisie. Op zoek naar de zon dus! We houden jullie op de hoogte,

groetjes J&J

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 9 van 29
Naar boven Naar boven Naar boven
border borderborder border
     
border
Gemaakt met Joomla!
border
border border
border border border border
border border border border